Paaseieren zoeken in het bos bij Fun Forrest!

Ken jij alle verstopplekken in jouw achtertuin al? Kom paaseieren zoeken in ons bos! 

Op 4 tot 15 meter hoogte ga je tussen de bomen op zoek naar paaseieren die verstopt zijn in het klimbos. Vind je er een? Lever het ei in bij de receptie, dan krijg je er een klein kadootje voor terug.

Je moet er wel vroeg bij zijn, want de paashaas heeft maar een paar eieren opgehangen en op = op. Kom jij ook speuren in ons bos?

Win-actie

Kom jij op Eerste Paasdag eieren zoeken in ons klimbos? Dan maak jij kans op een wel hele speciale prijs! Één van de eieren is een speciaal Bever paasei. Deze is gekoppeld aan deze Base Camp Duffel van The North Face in maat S. Winnen? Kom klimmen en vind dat gouden ei! Wel snel zijn, want er is maar een gouden ei per park!

Onze Ambassadeurs