Steun- en Informatiepunt (STIP) GGz viert het leven!

Geschreven door Redactie

Steun en informatiepunt GGZ (STIP) Almere bestaat tien jaar!

Feest

Op vrijdag 10 mei a.s. bestaat Steun- en Informatiepunt GGz 10 jaar in Almere. Bij STIP Almere kan iedereen, zonder indicatie en registratie, al 10 jaar terecht voor vragen, advies, en activiteiten. De STIP huiskamer in Buurtcentrum de Draaikolk (Waterwijk) is dan ook een bron van ontmoeting en inspiratie voor veel gesprekken met ervaringsdeskundigen, lotgenoten en vrijwilligers.

Ontmoeten

De hele dag door (van 10:00 tot 17:00 uur) is er een programma waarin “ontmoeting” en “verhalen delen” centraal staan. Maak kennis met onze “STIPhelden” in het jubileum magazine, waarvan wethouder Soetekouw het eerst exemplaar in ontvangst neemt. Ontmoet elkaar tijdens de dialoogtafels, diverse workshops en bij het interactieve theater in de middag.

Doen

Tussendoor zijn er verschillende activiteiten waarin “doen” centraal staat; een klankschalenbeleving, het Reuze Steek Je Los Spel, diverse (creatieve) workshops. De huiskamer van STIP is deze dag ingericht om ook de stilte te kunnen opzoeken. Het volledige programma staat op www.clipggz.nl.

Welkom

Iedereen is welkom, aanmelden voor deze dag is niet nodig. Het feest is voor iedereen toegankelijk:

“Wat heeft u nodig om het mogelijk te maken dat u toch kan komen?” Neem dan contact op met 036-5333572 of mail almere@stip-flevoland.nl.

Onze krant nog niet ontvangen?