Zorgbureau Endless zoekt!

Geschreven door Redactie

Verpleegkundige, VIG’er of in opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging met een goed loon èn vaste aanstelling? Meld je dan nu aan!


Voor onze thuiszorginstelling in Almere en Weesp, zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige verpleegkundige, VIG’er die ons team komt versterken.


Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in de organisatie en met ons meegroeit. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om door te groeien en een vaste aanstelling met daarbij een passend loon.


Hoe ziet je werkdag eruit?


Rond 7:15 uur stap je in ons leuke autootje en rijd je naar de eerste cliënt om insuline te spuiten. Je belt aan bij de cliënt, vraagt hoe het gaat en ondertussen doe jij je verpleegtechnische handeling. Je maakt een praatje in de tussentijd en terwijl je dit doet, signaleer je de thuissituatie van de cliënt.


Om 7:45 uur ben je klaar bij de eerste cliënt en rapporteer je je handeling en de situatie. Ging alles goed, had meneer of mevrouw bijzonderheden en etc? Zodra je dit hebt gedaan, start je het autootje weer en vervolg je je route naar de volgende.


Je leest in Nedap ONS de rapportage van de volgende cliënt. Je ziet dat deze cliënt een stoma heeft en de plak vaak loslaat. "Hoe kan dit?" denk jij in de tussentijd en je gaat alvast oplossingen bedenken.


Je belt aan bij de cliënt en meneer/mevrouw doet de deur voor je open en groet je vriendelijk. Wederom vraag je hoe het gaat en probeer je te signaleren waarom de stomaplak steeds loslaat. Wellicht wordt deze niet goed bevestigd of trekt de cliënt hier aan? Dit hoort allemaal bij jouw werkzaamheden.


Wie zijn wij?


Zorgbureau Endless is een thuiszorgorganisatie gevestigd in Almere en Weesp. Wij zijn een gecontracteerde aanbieder en leveren zorg aan de zorgbehoevende in de regio.


Wij vinden het belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in jou! Wij bieden scholingen, cursussen en als je op den duur verpleegkundige, VIG’er of simpelweg beter wil worden in je vak d.m.v cursussen, kan dit bij ons en dit wordt volledig bekostigd door ons!


Ook krijg je bij ons de mogelijkheid om mee te denken in de organisatie! Denk jij dat wij iets op een andere manier kunnen aanpakken? Laat jouw mening horen!


Laat deze super uitdaging niet aan jou voorbij gaan en solliciteer vandaag nog!


Meld je vandaag nog bij ons aan en wij nodigen jou deze week nog uit voor een gesprek!


Voor meer informatie betreft de vacature kan je bellen naar 036-5291688.

Onze Ambassadeurs