Middenvelder Loen verwacht strijd en passie bij Cambuur

Geschreven door Redactie

Middenvelder Youri Loen van Almere City FC ziet de komende play-offs met veel vertrouwen tegemoet.

De Almeerders openen vrijdagavond de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. De return volgt dinsdag in Almere.

Loen: “We hebben de nederlaag tegen Jong Ajax deze week kunnen verwerken en we hebben een prima trainingsweek achter de rug. Het zijn mooie wedstrijden: nu kunnen we laten zien wat we waard zijn. Ik verwacht veel strijd en passie van Cambuur. Dit zijn wedstrijden op zich, hier zijn andere dingen voor nodig, want er komt extra druk bij kijken".

Leon betreurt de pijnlijke 8-0 nederlaag van vorige week uit bij Jong Ajax: “Het was heel vernederend wat we daar hebben laten zien. We moeten nu niet meer terugkijken, we moeten vooral kijken naar die goede reeks die we hebben neergezet in de 4e periode: 7 gewonnen wedstrijden en 2 verloren. Dat vertrouwen moeten we meenemen naar de play- offs. We weten wat nodig is om goed te zijn tijdens de play-offs", aldus de middenvelder.