Aankomend weekend omleiding Haven wegens triathlon

Geschreven door Redactie

Aankomend weekend vindt de DUIN triathlon & duathlon plaats. Dit heeft invloed op het verkeer in het centrum van Almere Haven. 


Het parcours moet verkeer vrij worden gehouden voor de triathlon en duathlon, dus is de weg afgesloten langs de Havenkom. Dit is wel zo veilig voor de atleten. 

Zaterdag en zondag tussen 08:00 en 20:30 is de Gooimeerdijk-Oost, Meesweg, Rooibos en Musweg afgesloten voor verkeer. Via de Waterlandse weg is er een omleidingsroute beschikbaar. Bewoners van de Meesweg kunnen vanaf Overgooi bij hun woning komen. 

Op de Oosterdreef is er een éénrichtingsweg. Kom je van de rotonde van de Achterwerf/ Rietmeent?  Dan is de Sluiskade open. Wil je weg uit Almere Haven? Dan is er een andere route via de Kerkstraat en Schoolstraat. 

Ook zijn er verkeersregelaar aanwezig die kunnen helpen. 

Onze Ambassadeurs