Werkzaamheden Hollandsedreef

Geschreven door Redactie

De werkzaamheden worden in vier fasen uitgevoerd


Van zaterdag 28 maart tot en met vrijdag 3 juli worden er onderhoudswerkzaamheden aan de Hollandsedreef uitgevoerd. Vanwege de slechte staat van de asfaltverharding wordt de dreef opnieuw geasfalteerd. Ook komt er bij de kruising met de Bartokweg en de Couperusweg een rotonde. 

Het asfalt wordt vernieuwd om zo de kwaliteit van het wegdek en daarmee de veiligheid voor het verkeer te kunnen waarborgen. Hiervoor moet eerst de oude asfaltlaag verwijderd worden. Daarna komt er een nieuwe laag asfalt op.

De werkzaamheden worden vier fasen uitgevoerd. Het eerste deel begint aan de kant van de Hogering. De laatste fase eindigt voorbij de Bartokweg en Couperusweg.

Wil je op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen? Houd van www.almere.nl/hollandsedreef in de gaten.