Vandaag is het Festival Rolling Nature

Geschreven door Redactie

Festival Rolling Nature is een initiatief van Stad & Natuur, Staatsbosbeheer en de gemeente Almere. Het natuurfestival is bestemd voor jong en oud, voor stadsmens en natuurliefhebber, voor wandelende natuur-encyclopedieën, terrastijgers, vogelspotters, rustzoekers, natuurfotografen, enthousiaste buitensporters en zondagmiddagfietsers.

Wat alle bezoekers bindt is een warme liefde voor de bijzondere natuur van de Oostvaardersplassen, een buitengevoel en een voorliefde voor gezelligheid. Festival Rolling Nature vindt plaats bij Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders. De toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.


Ontdek de Oostvaardersplassen 

Het natuur- en cultuurevenement is geïnspireerd op de populaire Foodtruck Festivals en laat op interactieve en verrassende wijze zien wat de Oostvaardersplassen allemaal te bieden hebben. Festival Rolling Nature staat in het teken van verbazen, ontdekken en zelf doen. Als bezoeker kun je op 19 mei aan de slag met zo'n dertig zeer uiteenlopende activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld op mini-excursie door het Kotterbos met de Ekokarren van Staatsbosbeheer, een eigen smoothie fietsen op de smoothiefiets, 3D pacman spelen in een omgebouwde Velorex of laten schminken! Verder zijn er onder meer verschillende straattheater acts, wandelingen en informatie-, educatie- en doe-stands. Veelzijdig natuur-entertainment voor jong en oud dus!


Evenement met toekomst  

Festival Rolling Nature is een jaarlijks terugkerende natuurdag. In het najaar vindt er een speciale herfsteditie plaats op Stadslandgoed de Kemphaan. 

Op zondag 19 mei vindt de tweede editie plaats van Festival Rolling Nature.


Locatie: De Oostvaarders 
19-05-2019 van 11:00 - 16:00.

Onze Ambassadeurs