25 mei Bingo in Haven

Geschreven door Nicole Brandenburg

Stichting Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor mensen die wat meer steun en hulp nodig hebben. Deze stichting biedt bijvoorbeeld een luisterend oor of een dagje vreugde voor mensen die dat echt even nodig hebben. 


Ook proberen zij mensen te voorzien in hun eerste levensbehoefte. Denk aan kleding, levensmiddelen en huisraad. De stichting werkt alleen met vrijwilligers, en omdat zij geen subsidie krijgen draait alles op donaties. 

25 mei 2019 organiseren zij dan ook een bingo waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Wel moet je jezelf aanmelden i.v.m. met de zitplaatsen. 

Het adres is: De Steiger 150 in Almere Haven. De zaal opent om 19:00 en de bingo start om 19:30. 

Aanmelden kan via deze link: (Klik!) 

Onze krant nog niet ontvangen?