3 fictieve Windesheim Flevoland bedrijven winnen VBA jaarlidmaatschap

Geschreven door Redactie

Afgelopen maandag 27 mei hebben studenten van het Windesheim Flevoland hun businessplannen gepresenteerd voor familie, vrienden en bekende en zelfs een Dragons' den! De top 3 heeft een jaarlidmaatschap voor de VBA gewonnen.

De Dragons’ den bestond uit 5 ondernemers uit Flevoland en bestond uit: Debby Toorenaar, eventmanager bij de Floriade, eigenaar van Media Missie en Flevolandse zakenvrouw van 2018; Riccardo Afiero, Product Marketing Strategist Voiceworks; Aziz El-Morabit, eigenaar Docuplan Sharp Businesspoint Flevoland; Jessica van El, startupcoach bij de Kamer van Koophandel en Hilco de Roo, Co-Founder JORTT online boekhouden.

Uit de 12 groepen die hebben gepitcht werd een top 3 gekozen. Deze top 3 kreeg als prijs een jaarlidmaatschap van de VBA.

De winnaars en hun bedrijfsnamen!

1e prijs: Student for you bestaande uit: Helin Dosky, Cherrelin Imanuel, Sarwen Yoldas en Melvin Kaliey.

2e prijs: FastiFood bestaande uit: Laurien Wijkhuis, Luc Krijnen en Salah El Idrissi.

3e prijs: Sock Solution bestaande uit: Danielle Bruijn, Anique Kalkhoven, Jennifer Peeters en Timo Weber.