Amnesty International - Mensenrechten meetup op 18 juni

Geschreven door Redactie

Op dinsdag 18 juni vindt Amnesty’s Mensenrechten Meetup #11 plaats in Poppodium de Meester in Almere. In deze editie verteld Amnesty-directeur Eduard Nazarski over de stand van mensenrechten in Nederland.

Ook Nesrine Benyakhlaf van Control Alt Delete en Gerbrig Klos van Amnesty International vertellen over hun onderzoek naar etnisch profileren bij de Nederlandse politie. Tijdens deze sessie kun je met hen meedenken over toekomstige acties en leer je wat je zelf kunt doen tegen etnisch profileren. 

Ook Almeerse activisten komen aan het woord. Beri Shalmashi van Avanti vertelt over de activiteiten van dit platform voor diversiteit in Almere. Suzanne Pach en Sanaa Hares, vrijwilligers van Amnesty Almere, vertellen over hun evenementen, zoals Write for Rights en andere activiteiten. En Mo Hersi, trotse Almeerder en comedian verzorgt een intermezzo tijdens de meetup. Hij verzorgde afgelopen jaar ook de oudejaarsconference voor Almere.


Meer informatie

Datum: Dinsdag 18 juni 2019

Tijd: 20.00-22.00 
Locatie: Poppodium de Meester, Rentmeesterstraat 2, 1315 JS, Almere

Meer informatie over het evenement en inschrijven kun je hier vinden:
https://www.amnesty.nl/mensenrechten-in-nederland/kom-naar-de-mensenrechten-meetup-op-18-juni-2019-in-almere 

Onze Ambassadeurs