Huislijn start pilot met Woningdaten in Almere

Geschreven door Redactie

50% van de Almeerse gezinnen overweegt te verhuizen

Door de oververhitte woningmarkt, vissen woningzoekers steeds vaker achter het net. Via Woningdaten kunnen ze in contact komen met huiseigenaren waarvan de woning nog niet te koop staat, maar die wél overwegen te willen verhuizen. Zo zijn ze er sneller bij en hebben ze een stapje voor op andere woningzoekers.

Eigenaren die spelen met de gedachte hun woning te verkopen kunnen met woningdaten meteen zien hoe hun woning in de markt ligt en of er geïnteresseerden zijn die deze wel willen kopen.

Woningzoekers en -eigenaren worden op basis van hun gegevens en slimme algoritmes gematcht. Iedereen kan via woningdaten.nl een gratis account aanmaken en meteen aan de slag in een persoonlijke & beveiligde online omgeving. Hierin kunnen ze ook zoeken naar reeds te koop staande woningen, zoekprofielen aanmaken en hier alerts op ontvangen, vrijblijvend berekenen hoeveel hypotheek ze kunnen krijgen, welke maandlasten daarbij horen én hierbij passend woningaanbod bekijken. Zijn ze klaar om de volgende stap te zetten, dan kunnen ze eenvoudig een makelaar of hypotheekadviseur zoeken om ze hierbij te helpen.

WONINGDATEN MAAKT DE ALMEERSE HUIZENMARKT LAAGDREMPELIG EN TRANSPARANT VOOR IEDEREEN!