Verwachte films voor Kinepolis Almere

Geschreven door Redactie

De zomervakantie breekt bijna aan, dat betekend dat de scholen gaan sluiten en er vakantie gevierd gaat worden! Genoeg tijd om leuke dingen te ondernemen.

De redactie van Ons Almere zet graag de leukste films voor aankomende zomer alvast op een rijtje!

Verwachte films bij Kinepolis Almere

Overzicht van een aantal aankomende films en events bij Kinepolis. Releasedata van films zijn onder voorbehoud.

Huisdiergeheimen 2

Net als in deel 1 van deze film van de makers van Minions, De Grinch en Sing, gaat deze hilarische film over het leven van onze geliefde huisdieren. Wat spoken zij uit als wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken?

Genre:
Animatie, Jeugd 
Filmlengte:  86 minuten 
Releasedatum:  05/06/2019

Mary Poppins Returns

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns . Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda (stem van Stefan de Kogel), is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Genre:
Jeugd, Fantasy 
Filmlengte:  130 minuten 
Releasedatum:  06/06/2019

X-Men: Dark Phoenix


In X-Men: Dark Phoenix nemen de X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler. Worstelend met deze entiteit in haar komen Jean’s nieuwe krachten tot uiting op een manier die ze niet kan begrijpen, noch controleren. Als Jean de controle volledig kwijtraakt en ze iedereen van wie ze houdt pijn doet, zorgt ze voor barsten in het fundament van de X-Men Nu de X-Men-familie uit elkaar dreigt te vallen, zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken – niet alleen om Jean’s ziel te redden, maar ook om de aarde te beschermen tegen buitenaardse krachten die haar als wapen willen gebruiken en het heelal willen veroveren.

Genre:
Science fiction, Actie, Avontuur 
Filmlengte:  114 minuten 
Releasedatum:  06/06/2019

About Time


About time is de romantische komedie van schrijver en regisseur Richard Curtis, bekend van o.a. Nothing Hill, Bridget Jone's Diary en Love Actually. 


De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht.

Filmlengte:
123 minuten 
Releasedatum:  05/06/2019

Green Book

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Genre:
Drama, Biografische film 
Filmlengte:  130 minuten 
Releasedatum:  04/07/2019

Child's Play

Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop voor zijn verjaardag, maar ze is zich niet bewust van het sinistere karakter...

Genre:
Horror 
Releasedatum:  20/06/2019

100% Coco New York


In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder op een regenachtig Waddeneiland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York! 

Releasedatum:
27/06/2019

Onze Ambassadeurs