Geld inzamelen voor zwaargewonde vriend

Geschreven door Redactie

De 26-jarige Titciana Patti uit Almere is een actie begonnen om geld in te zamelen voor haar zwaargewonde vriend Quincy Trezer in Spanje.


Trezer was op vakantie in Malaga en kreeg daar een zwaar verkeersongeluk. Patti: "Mijn vriend had een motorscooter gehuurd. Vlak daarna is hij door een auto aangereden. Hij heeft gebroken ribben, inwendige bloedingen en een gebroken arm op meerdere plekken." 


Trezer ligt sinds zondag in het ziekenhuis, maar de communicatie met de artsen is volgens Patti slecht omdat haar vriend geen Spaans spreekt. Zij wil dat haar vriend zo snel mogelijk naar Nederland terugkomt zodat hij hier geholpen wordt, maar dat kost veel geld. 


Volgens Patti zijn de opname in het ziekenhuis en de medische kosten verzekerd, maar het vervoer naar Nederland niet omdat haar vriend geen reisverzekering had afgesloten. De kosten van het vervoer naar Nederland zijn tussen de 6.000 en 8.000 euro schat zij in. In één dag heeft Titciana Patti ongeveer 1.500 euro ingezameld. Donaties van familieleden en vrienden komen daar nog bij.

Onze Ambassadeurs