Lancering zomereditie Beauty & Lifestyle Magazine met een ware primeur!

Geschreven door Redactie

Vrijdag 31 mei vond in de Gooise Schipper te Almere Haven de lancering plaats van de zomereditie van Beauty & Lifestyle Magazine. De opening van het evenement werd verzorgd door de band Laugh Out Loud, waarbij er rustig aan naar het (dubbele) hoogtepunt van de avond werd toegewerkt.

Beauty&Lifestyle Magazine is een stadsmagazine dat elke maand online uit komt én 4 keer per jaar óók in hard copy print. Een handig magazine om mee te nemen en altijd gratis. De magazines staan vol met leuke redactie, met maandthema’s, (lokale/regionale en soms ook landelijke) ondernemers die hun bedrijf op een unieke manier presenteren. Het staat boordevol met tips, beauty en mode, recepten, advertenties, interviews, columns, interieur, horoscoop, win-acties en nog veel meer. 

Lancering zomereditie

De extra dikke zomereditie is een papieren uitgave. Heerlijk om door te lezen op het terras, het strand, of waar dan ook in (en uit) het zonnetje. Er staat dit keer lekker recepten in voor cocktails en gerechten, dus je kunt de zomer goed beginnen! 

Onder grote belangstelling werd de editie feestelijk gepresenteerd. De gasten werden tijdens de presentatie verwend met lekkere hapjes verzorgd door Pallas Athene, een echte zomerse traktatie! 

Beauty & Lifestyle Magazine gaat naar België

De aanwezigen werden tijdens de lancering op de hoogte gebracht van de uitbreidingsplannen van Beauty & Lifestyle Magazine. De eerste Belgische editie zal dit jaar nog in Antwerpen verschijnen. Ook Knokke, Brugge, Brussel en Leuven staan op de planning! Dominique van den Steen zal de uitrol in België gaan realiseren. 

Bekijk de video van de aankondiging van deze mooie primeur op onze Facebookpagina

Aanwezigen extra verwend

Tijdens de presentatie werden er twee prijzen verloot onder de aanwezigen. ByMaggie stelde een IXXXI enkelband te beschikking en van Total Cleaning Products mocht er een mooie stofzuiger worden weggegeven. Alle namen van de aanwezigen werden in een tas gedaan en daaruit werden de gelukkigen getrokken. Tot onze grote verbazing werd de naam van onze Richard Verduyn Lunel genoemd bij de verloting van de stofzuiger. Bij deze willen we Total Cleaning Products en Beauty & Lifestyle Magazine hartelijk bedanken voor dit fantastische cadeau! 

Bij het verlaten van het lanceringsfeest werd iedereen nog verblijd met een mooie goodiebag welke gevuld was met allerlei leuke cadeautjes.


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.