Almere Jungle en Witchworld werken samen

Geschreven door Redactie

Witchworld en Almere Jungle gaan samenwerken. De mensen die eerst voor Witchworld werkten, kunnen nu aan de slag bij Almere Jungle. Samen wordt gekeken hoe zij Almere Jungle nóg spannender gaan maken. 


Vanaf januari is eigenaar van Witchworld Theunis al bezig om naar Almere Jungle te komen. Omdat er voor Witchworld veel hoogbegaafden autisten werkten, gaan zij nu projecten bedenken voor Almere Jungle. Ook gaan zij die projecten uitvoeren. 


Zij hebben bijvoorbeeld al een vleesetende plant ontworpen. Vooral kinderen vonden het leuk om bijvoorbeeld een stokje in de mond van de plant te doen, waarna hij langzaam dicht ging. Dit is een leerzame manier om te ontdekken hoe zo'n plant in het echt werkt. 

Ook wordt er al gewerkt aan het tweede project. Dit wordt een apenhuis voor de kleinere apensoorten. Het huis komt eruit te ziet alsof het uit een sprookje komt, erg leuk voor de kleintjes dus. 

Het wordt geen mix tussen Almere Jungle en Witchworld. Witchworld brengt alleen haar kennis en expertise in. De directeur van Almere Jungle is er erg blij mee. Hij verteld dat zij al veel mensen met beperking aan het werk hebben daar, maar de medewerkers van Theunis zijn van een nóg hoger niveau en daarom van harte welkom bij de Jungle. Op deze manier brengt hij mensen die eerder op straat stonden aan de arbeidsmarkt, en dat vind hij geweldig. 

Voor meer informatie kun je kijken op www.almerejungle.nl. Ook kan je je aanmelden om mee te werken aan projecten. Ouders, scholen en zorginstellingen kunnen via de website ook contact opnemen. 

Contactinformatie:

Kemphaanpad 2, 1358 AC Almere

Openingstijden

Maandag – zaterdag:10:00-17:00 uur.

Zondag: 10.00 -17:30 uur.