Zondag 23 juni "ZOMERFEEST" bij kinderboerderij de Stek + start crowdfundingsactie

Geschreven door Paula Blesing

Op 23 juni viert kinderboerderij de Stek het zomerfeest. Kinderboerderij en Manege de Stek zijn een onderdeel van stichting Triade die woongelegenheid en dagbesteding biedt aan mensen met een beperking in de breedste zin van het woord.

De Stek is dan ook een dagbesteding voor deze mensen met een beperking en worden medewerkers van de Stek genoemd. Zij helpen mee met het verzorgen van dieren maar helpen ook mee met het geven van paardrijlessen en het terreinonderhoud. Kinderboerderij en Manege de Stek is op alle werkdagen en de zondag vrij toegankelijk voor publiek.

Het zomerfeest staat in het teken van de aftrap van de crowdfundingsactie "busje komt zo". De stek wil geld inzamelen om een nieuwe bus te kopen, zodat we weer met cliƫnten op pad kunnen.

Tijdens het zomerfeest zijn er leuke spelletjes, nieuwe dieren en paardendemonstraties. Om 16:30 uur wordt de oude bus op een leuke manier afgesleept. Alle opbrengsten gaan naar de crowdfundingsactie, die loopt van 23 juni t/m 23 juli op voorjebuurt.nl/busjekomtzo. Let op, de link werkt vanaf 23 juni! Nu wordt de crowdfundingsactie nog niet vertoond. 

Onze krant nog niet ontvangen?