Open Dag Dierenambulance Midden Nederland

Geschreven door Redactie

Heb jij zondag 29 september nog niets of weinig te doen? En heb je zin in een leuke, leerzame en dierlijke activiteit? Kom dan naar de open dag van Dierenambulance Midden Nederland!

Kom deze dag gezellig langs en bekijk de verschillende ambulances, de meldkamer, de afscheidsruimte, het leslokaal en de 12-uursopvang. Uiteraard zal er van alles te doen zijn voor de kinderen en is er een rommelmarkt!


Het programma en de activiteiten worden op een later moment bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan Dierenambulance Midden Nederland via de Facebookpagina.  


Workshop: Reanimatie bij dieren! 

Tijdens de open dag zullen er workshops gegeven worden waarbij je leert om dieren te reanimeren. De workshop is zowel theorie als praktijk. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en vooraf aanmelden is verplicht.


Je kunt je aanmelden voor de volgende tijden: 11.00u, 12.00u, 14.00u, 15.00u. De workshop duurt circa 45 minuten. Kosten voor deelname is €15,- incl. certificaat. Aanmelden kan via pr@damnl.nl. 

Onze Ambassadeurs