Vacature Grafisch Ontwerper

Geschreven door Redactie

De redactie struint Facebook vaak af, naar nieuws voor jou. Dit keer hebben wij een bijzondere vacature gevonden die wij wel met jullie moesten delen! Ben jij een beetje creatief, en wil jij op korte termijn naar Spanje? Lees dan direct verder! 

'GRAFISCH ONTWERPERS GEZOCHT | voor functie in Spanje


Zijn er hier ook creatieve grafische professionals die in de (nabije) toekomst willen emigreren naar Spanje?


Met ongeveer 6 maanden wil ik mijn grafische team van Q Designs I Branding & Marketing Nerds uitbreiden in Alicante, Spanje. Ik heb kantoor in San Juan waar het team gaat werken voor onze 580 klanten.


Het zal gaan om het ontwerpen en opmaken van logo’s, flyers, visitekaartjes, roll up banners, briefpapier, folders, online banners en advertenties, menukaarten en nog veel meer.


WAT IK ZOEK

Ervaren, vakvolwassen designers met een enorm creatieve geest. Ontwerpers die niet alleen maar een leuk plaatje maken maar écht meedenken met de klant op gebied van marketing en doelgroep.


Ik heb mijn team graag op locatie werken zodat we elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en helpen ontwikkelen.


Dus heb jij de droom om in Spanje te werken en wonen? En ben jij die creatieve geest die ik nodig heb? Dan ontvang ik graag een mail van jou met een korte introductie en uiteraard jouw portfolio.


Email mag naar quinta@ontwerpbureauqdesigns.nl


QUINTA.

www.ontwerpbureauqdesigns.com



Onze Ambassadeurs