Bescherm live muziek in de horeca

Geschreven door Redactie

Conform de huidige wet- en regelgeving is het organiseren van live-muziek in de horeca erg lastig. Indien er, voor wat betreft geluidsoverlast, slechts één klager is, wordt deze door gemeentelijke instanties compleet gefaciliteerd om de ondernemer die de muziek brengt om zeep te helpen.

Vind jij dat dit moet veranderen? Teken dan de petitie.


Wat gebeurd er nu bij geluidsoverlast? 

De exorbitant krijgt hoge boetes en dwangsommen bij oplegging van geluidsoverlast. Dit brengt de ondernemers in de problemen zonder dat ze goed kunnen voorzien of er één of geen klager zal komen. De veiligste keuze voor ondernemers is dan om geen live-muziek te organiseren.


Wat wilt deze petitie bereiken? 

Bij ondertekening van deze petitie stem je mee in het standpunt om zowel landelijke- als gemeentelijke politieke beslissingen op de wet-en regelgeving te herschrijven waarbij het wel mogelijk is om live-muziek ten gehore te brengen.

Breng je stem uit

Via deze link verwijzen wij je door naar de desbetreffende webpagina waar jij je stem kunt uitbrengen. 

Onze Ambassadeurs