Kom vandaag naar de 2e editie van 'Veggies on the grill' bij Neighbours Kitchen!

Geschreven door Redactie

Vanvdaag,18 augustus, vindt de tweede editie van 'veggies on the grill' plaats. Een BBQ met alleen maar plantaardige producten, geheel in Caribische sferen.

Er worden heerlijke seitan steaks gemaakt, mais gegrillt met chili boter, grote salades, burgers, noem maar op. Er is eten genoeg, kom jij proeven?

Over Nighbours Kitchen

(In 2016 is Neighbours Kitchen gestart onder de naam Tea da-di Date- Theeën en ontmoeten: een ontmoetingsplek en theehuis in nieuw, duurzaam stadsdorp Nobelhorst, te Almere-stad.

In 2019 is de naam veranderd naar Neighbours Kitchen, een naam die vertegenwoordigd voor wat zij vandaag de dag organisch zijn geworden: een plek voor iedereen, van iedereen; waar ontmoeten en simpel genieten voorop staat.

Neighbours Kitchen, een knus en urban eetcafé met enorme huiskamer ‘feel’. Een plek om te ontmoeten en het ‘leven te vieren’ met smaakvolle originele gerechten, traditionele koffie en wereldse muziek. Een plek waar kwaliteit en aandacht voorop staan, niet alleen voor de klanten die persoonlijk en warm worden onthaald maar in het verlengde daarvan ook voor de planeet. Duurzaamheid zit in de basis. Het café is ontstaan vanuit een leefstijl en gebouwd met een missie. Een plek waar culturen worden omarmt en waar plantaardig eten echt een smaakbeleving wordt in het aanbod van de wereldse keuken.


In de keuken

-100% plantaardig – Huisgemaakt – Lokale/ biologische/Fair-trade ingrediënten – Gemaakt met liefde –

Neighbours Kitchen serveren een wisselend menu en bereiden wereldse streetfood gerechten met een twist. Geïnspireerd op authentieke smaken uit de Cariben, India, Afrika en het Mediterrane gebied. 

Meer informatie

  • Waar: de BBQ vindt plaats in de gezellige binnentuin op het terras met een mini buitenbar en uiteraard de BBQ. 
  • Tijd: de BBQ start 's middags om 15:00 en zal duren tot in de late uurtjes. 
  • Food & Drinks: verwacht echte BBQ klassiekers op de grill en uiteraard lekkere side salads, cassave friet, Caribische snacks en heel veel verkoelende drankjes! Ook schenken ze het meest tropische bier van mongozo- denk aan mango en banaan bier!
  • Be there: ben jij erbij om de zomer te vieren de laatste weken van de vakantie? In je ligstoel, met een drankje, de burger komt naar de toe, overal bloemenjurkjes en muziek uit de boxen! 
  • Voor de kinderen: de binnentuin is ruim en kindvriendelijk met genoeg zit en sta plekken. Ook is er ruimte om heerlijk te spelen op het grasveld waar zij een aantal kinderbadjes zullen neerzetten.  

Onze Ambassadeurs