Ga je morgen barbequen? Bestel dan bij de BBQ Centrale!

Geschreven door Redactie

De BBQ Centrale is maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 13.00 uur, maar op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Als je vandaag bestelt, staat jouw bestelling de volgende dag klaar om te worden opgehaald.

Lekker zomers weer met een heerlijk zonnetje, dat vraagt gewoon om een barbeque. Nu alleen nog goed vlees en de BBQ kan beginnen. Welk BBQ-pakket je ook bestelt, het is samengesteld uit alleen verse ambachtelijke vleesproducten, lekkere salades en smaakvolle sauzen. Vanaf 65.00 euro bezorgt de BBQ Centrale jouw bestelling gratis in heel Almere. 

Je kunt kiezen uit maar liefst negen verschillende BBQ pakketten. Zo is er een halal-pakket, vegetarisch, kids-pakketten, normale en luxe pakketten. Verder kun je ook nog kiezen of de pakketten rauw of gaar voor je worden klaargezet of bezorgd.

Voor bezorging buiten Almere vraagt men een kleine toeslag van vijf euro.  Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Dus, waar wacht je nog op? Geniet van een BBQ waarbij alles voor je wordt geregeld! 

Onze Ambassadeurs