Diner Fat Phill’s is geopend in Almere Centrum!

Geschreven door Redactie

Fans van overheerlijke burgers kennen Fat Phill’s misschien al van hun vestiging in Amsterdam, maar wist je dat deze hamburgerketen nu ook te vinden is in hartje Almere Centrum?



Het restaurant met een 'vette' knipoog naar de Amerikaanse dinercultuur heeft een vestiging geopend aan de Grote Markt in Almere. Wellicht is het binnenkort toch de moeite waard om onze buurtstad Almere te bezoeken!



Op het menu van Fat Phill’s vind je verschillende extra dikke burgers en lekkere broodjes met riante porties beleg die net als in de VS subs worden genoemd. Ook vind je er verschillende soorten fries, starters en bijgerechten om je vingers bij af te likken! Wij zijn vooral fan van de mozzarella sticks en chicken wings.



Je hebt bij je bestelling keuze uit een flinke hoeveelheid sauzen en toppings en voor de dorstige klant zijn er verschillende frisdranken en heerlijke shakes te bestellen. Alle ingrediënten zijn vers en de gerechten worden ter plekke bereid. Ze kunnen ook ter plaatse worden genuttigd, maar afhalen of bestellen kan ook.


Heb jij al een burger van Fat Phill's gegeten? Wij wel en wij vonden het burgerlicious!  

Onze Ambassadeurs