Restaurant Breed

Geschreven door Redactie

Heerlijk eten bij restaurant Breed in almere. 

Bij Restaurant Breed wordt er een all-you-can-eat concept gehanteerd. Dat betekent onbeperkt eten
en drinken inclusief bier, speciaal bieren en wijn voor een vast bedrag.

Zo weet je vooraf precies wat  je betaalt en word je achteraf nooit verrast. Kom dus snel naar Restaurant Breed in Almere. Neem je  gezin en familie mee, ga met vrienden of vier een overwinning met je sportteam. Laat je verrassen bij  Breed, met wie je ook komt! 

Terwijl je wacht, maken de koks van Restaurant Breed jouw gerechten klaar. De koks bereiden het
eten op verschillende manieren. Ga voor de afwisseling eens voor Teppanyaki. Of heb je voorkeur  voor een pizza? Het kan allemaal.

Ook de steenkool oven en de Chinese wok zijn ontzettend populair bij restaurant Breed gasten. Geniet van onze diverse sushi of andere verse visgerechten. Neem als afsluiter heerlijk vers fruit of geniet van ons luxe Italiaans schepijs. Ook voor de kinderen is er allerlei lekkers. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken of natuurlijk lekkere frietjes.