Racen voor goede doelen

Geschreven door Redactie

Het water in de Bataviahaven in Lelystad kleurt op zondag 16 juni knalgeel.

Er worden dan 5.000 badeendjes te water gelaten voor de derde editie van de Duckrace Flevoland, georganiseerd door JCI Flevoland.

De Duckrace is, zoals de naam al zegt, een (bad)eendenrace. De eendjes gaan de strijd aan om prachtige prijzen te winnen. Met deze Duckrace zamelt JCI Flevoland dit jaar geld in voor drie goede doelen in Flevoland of waar leden van de kamer zelf bij betrokken bij zijn. Te weten: Het Belevenissenbos in Lelystad, IMCbasis en Hart House in Gambia.


Lootjes online te koop 

Meedoen aan de JCI Duckrace is mogelijk door online lootjes te kopen. Ieder lootje heeft een uniek nummer dat correspondeert met het nummer op één van de 5.000 eendjes. Men maakt daarmee kans op leuke prijzen én ondersteunt tevens de bovenstaande doelen.


Eén lot kost 1 euro en is hier te bestellen.