Bestel uw haardhout bij CityWoods Almere!

Geschreven door Redactie

Duurzaam haardhout afkomstig uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer, kan dat? Jazeker! 

Citywoods Almere is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van haardhout. Het haardhout dat Citywoods Almere verkoopt is natuurlijk gedroogd en stook klaar gemaakt voor hout gestookte installaties. 

Verschillende soorten hout


Citywoods Almere heeft een ruim assortiment haardhout. Zij bieden de klanten de mogelijkheid om te kiezen uit los gestort in Big Bags en haardhout in netten. Bij Citywoods Almere is er keuze uit vier soorten haardhout: essen-, eiken-, berken-, en beukenhout.


Het haardhout dat Citywoods Almere verkoopt is duurzaam gekweekt en is afkomstig uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer. Hierbij biedt Citywoods Almere continue kwaliteit en zekerheid bij de verkoopt van het haardhout.

Vasten matenAlle haardhout blokken worden aangeboden in vaste maten. De haardhout blokken zijn 25 cm lang en worden geleverd in verschillende vormen. Deze vormen zijn: los gestort in Big Bags en haardhout in netten. Elke hout gestookte installatie is anders. Citywoods Almere kiest voor extra service door het haardhout op maat te zagen naar de wensen en behoeftes van de klant. De vormen zijn: los gestort in kuub en haardhout in netten.

Bestellen

Bestellen kan via de e-mai, WhatsApp of telefonisch. Ook bieden zij de mogelijkheid om op de website te bestellen. Klik hier om doorverwezen te worden naar de website.