Dave Roelvink in ANNO Almere: win een Lady VIP tafel!

Nog minder dan 4 weken te gaan voor Bizarr! Trek je stoute schoenen aan en zorg dat je erbij bent, want deze editie wordt er een om je vingers bij af te likken met o.a. Dave Roelvink, Babel-Ish, Sam Blans, Robin Roxette en DAIMS!

Win een lady VIPtafel!

Zaterdag 13 juli is het weer zover: BIZARR geeft een tof feest bij ANNO Almere! Deze editie wil je zeker niet missen want dit keer komen de gaafste artiesten!

BIZARR gaat een lady VIPtafel voor 6 ladies weggeven! Met o.a. een Fles Moët & Chandon, een fles sterk (naar keuze) + mixers. ???? De VIPtafel staat naast de DJ Booth, een betere plek kan deze niet krijgen!


Om kans de maken op deze fantastische prijs dien je het Facebookbericht van BIZARR te delen en minimaal vijf leuke vriendinnen te taggen onder het bericht. Wie weet winnen jullie wel die gewilde DJ Booth VIPtafel. 

Tickets

Wil jij sowieso verzekerd zijn van een ticket? Dat kan! Haal vandaag nog je Lucky Bird Tickets voor maar €5,- (beperkt beschikbaar). Via deze link kun je een ticket voor jou en je vriendinnen scoren. Wie neem jij mee?

Onze Ambassadeurs