Brandend Verlangen is terug op EASY FM met onze Richard Verduyn Lunel als gast!

Het is zover! Brandend Verlangen is terug op EASY FM! Op de donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur luister je weer naar Pascal Frederiks, die wekelijks diverse interessante Almeerse gasten aan tafel heeft die praten over hun passie.


Vandaag trapt Pascal af met Richard Verduyn Lunel als gast. Richard zorgt voor opschudding! Deze veelbesproken ondernemer is weer te gast bij Brandend Verlangen. Als één van de oprichters van het spraakmakende Ons Almere is hij bezig Flevoland te veroveren met dit unieke nieuwsmedium. Tot nu toe had Richard elke keer een primeur als hij in het programma zat. Wat heeft de quarantaineperiode met zijn mindset en creativiteit gedaan? Zou hij nu ook weer een primeur met ons delen? 

Het wordt een leuke, energieke avond met veel inspiratie in een jasje van entertainment! Luister je mee?


Brandend Verlangen beluisteren je via 95.5FM, dab+, de app of via de website!

Onze Ambassadeurs