Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent!

Geschreven door Do. You.

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent voor de auditiedag op 26 september 2019! De theatergroep is op zoek naar jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Ze zijn niet op zoek naar zomaar jongeren, maar naar jongeren die graag op het podium staan en willen leren acteren of het al kunnen.

Vanaf nu kunnen jongeren zich aanmelden voor de audities die op donderdag 26 september tussen 18.00 en 22.00 uur, in de Voetnoot, plaatsvinden. Aanmelden voor de audities kan via www.subsub.nl/inschrijfformulier.

Waar doen de jongeren auditie voor?

De jongeren doen auditie voor Theatergroep SubSub. Dan krijgen ze een rol in de nieuwste voorstelling of worden ze ingedeeld in de trainingsgroep genaamd, SubSubXtra. Er is helaas altijd een beperkte ruimte, dus auditie doen betekent niet dat de jongeren meteen zijn aangenomen voor het speelseizoen van 2019/2020.

Over de nieuwe voorstelling

Lucifer, de nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub, gaat in april 2020 in première in Almere, de voorstelling wordt 15-20 keer gespeeld.

De trainingsgroep

De trainingsgroep SubSubXtra wordt in het najaar van 2019 aangeboden. In 10 spellessen leren jongeren hun technieken om het spel te verbeteren. Daarnaast gaan de jongeren samen met Theatergroep SubSub op bezoek bij andere theatergezelschappen. Het trainingsprogramma sluit af met een voorstelling. De trainingen vinden grotendeels plaats op de dinsdagavond vanaf november.

Wanneer weten de jongeren of zij auditie mogen doen?

In de tweede week van september hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te komen doen. Je ontvangt dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat je moet voorbereiden.

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

De foto is gemaakt door Claudia Kamergorodski 

Onze Ambassadeurs