Wethouder Veeningen geeft aandacht aan watersport

Geschreven door Redactie

Op 15 juni jl. werd in Almere door wethouder Maaike Veeningen het startschot gegeven voor het Meevaarweekend. “Een ontzettend leuk initiatief waarbij mensen kunnen kennismaken met activiteiten op het water”, aldus Veeningen.

In het weekend van 15 en 16 juni vond de eerste editie van het landelijke Meevaarweekend plaats. Een bijzonder weekend waarin watersporters mensen meenamen die nog nooit of niet vaak op het water waren geweest. Op meer dan 60 locaties door heel Nederland vonden activiteiten voor jong en oud plaats. Van meevaren op een zeilboot en het leren besturen van een motorboot, tot aan suppen en sloeproeien. Het motto is namelijk: Nederland is een waterland en het water is voor iedereen!

Het Meevaarweekend is een initiatief vanuit de campagne Welkom op het Water door HISWA Vereniging in samenwerking met het Watersportverbond.
Onze Ambassadeurs