Omgetoverd tot prins of prinses in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Bijna iedereen heeft er wel eens van gedroomd: Een prins of prinses zijn. Vanmiddag werd deze wens werkelijkheid. Zo konden kinderen van 12.30 uur tot en met 16.30 uur zich helemaal meenemen in de wereld van prinsen en prinsessen. Zo kon je geschminkt worden, een stoere glitter- of stempel tattoo krijgen en je natuurlijk omkleden tot een echte prins of prinses in Almere Centrum!

Eenmaal omgetoverd konden ze op de foto met een prachtige sprookjesachtige achtergrond om zich nog meer een weg in de sprookjeswereld te banen. Zelfs Peter Pan kwam langs en de Starz Feeën gaven een magische show met zang en dans.

Het hele jaar zijn er leuke kinderactiviteiten op de zondag- en woensdagmiddagen. De data zijn te vinden op de site van Almere Centrum.