Ambassadeursavond Almere City FC

Geschreven door Redactie

Vanavond vond bij Almere City FC de ambassadeursavond plaats in de businessclub. Met het vertrek van Robert Maaskant en de aanstelling van Robert Molenaar als nieuwe trainer van Almere City FC is er de afgelopen tijd alweer het nodige gebeurd bij de club en dus werd het weer tijd voor een nieuwe ambassadeursavond!

Robert Molenaar sprak de aanwezigen toe en vertelde wat zijn visie op het komende seizoen is. De "doelstelling" is om bij de top 2 te eindigen en de club zal er alles aan proberen te doen om dit te verwezenlijken. Er werden veel vragen gesteld over o.a. de nog te verwachten aankopen. Concrete antwoorden moesten hierop helaas verschuldigd blijven. Het gevoel over de selectie is in ieder geval goed en er is veel vertrouwen dat er kan worden verder gebouwd op de resultaten van het succesvolle afgelopen seizoen.

Ook de verbouwingsplannen van het stadion werden toegelicht. Helaas is er vertraging opgelopen in de vergunningsaanvraag waardoor de planning is veranderd. Het eerste deel van de verbouwing moet voor Kerst 2019 gerealiseerd zijn, het tweede deel moet klaar zijn voor het begin van de play-offs aan het het van het seizoen.

Natuurlijk werd ook het nieuwe tenue besproken. Jong, eigenwijs en ambitieus. Het zijn de kernwaarden van Almere City FC en deze zijn dit seizoen ook terug te vinden op de wedstrijdshirts. De drie woorden hebben een plek gekregen op de achterkant van het shirt, net onder het kraagje. In kleine witte letters valt te lezen waar Almere City FC voor staat.


Onze Ambassadeurs