Van Dinteren mikt met beloftenelftal op linkerrijtje

Geschreven door Redactie

Hoofdtrainer Ivar van Dinteren van Jong Almere City FC wil komend seizoen bij de beste acht ploegen eindigen. De beloften zijn na de degradatie uit de Tweede Divisie komend seizoen weer actief in de Derde Divisie. De selectie is maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


De belangrijkste doelstelling van Van Dinteren is om te werken aan de ontwikkeling van zijn spelers. "We hebben echt een heel jong team. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de talenten om zo snel mogelijk door te stromen naar het eerste team. Voor mij is de grootste uitdaging om vier à vijf spelers weer weg te brengen naar het eerste", vertelt de hoofdtrainer. 


Jason Oost, die ook hoofd opleidingen is bij de club, is komend seizoen de vaste assistent van Van Dinteren. 


Ambitie 

Het contract van Van Dinteren bij Almere City FC loopt af in de zomer van 2020. Hij wil zich komend seizoen graag in de kijker spelen. Hij heeft namelijk de ambitie aan het werk te gaan als assistent trainer bij een eredivisieclub.


Voor Jong Almere City FC begint de competitie op zaterdag 31 augustus. De ploeg gaat dan in Zeeland op bezoek bij Goes.

Onze Ambassadeurs