Kaartverkoop bekerduel met GAE van start

Geschreven door Redactie

Over anderhalve maand is het zover, dan speelt Almere City FC het eerste bekerduel van het seizoen.

De ploeg van trainer Robert Molenaar ontvangt op dinsdag 29 oktober om 19.45 uur in eigen huis Go Ahead Eagles. Dat heeft de loting vorige week uitgewezen. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds van start gegaan. 

Het bekertoernooi staat altijd garant voor spektakel, dat heeft het verleden wel uitgewezen. Wie herinnert zich niet het bomvolle uitvak in Volendam en de zinderende penaltyserie tegen ADO Den Haag. Ditmaal is Go Ahead Eagles, de ploeg van onze voormalig trainer Jack de Gier, de tegenstander.  Almere City FC speelt tijdens het bekertoernooi voor het eerst in een speciaal geel bekertenue. 

Met dank aan bekerpartner Rixax Verhuur is de ticketprijs voor supporters slechts €7,- per kaartje, ongeacht in welk vak je zit. Om kaarten te bestellen klik je hier. Let op dat je de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles selecteert en niet het competitieduel dat enkele weken eerder op de rol staat. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro