Website Koopjedeal is failliet

Geschreven door Redactie

De Lelystadse aanbiedingenwebsite Koopjedeal.nl is failliet. Het faillissement komt niet als een verrassing.

Eerder werd gemeld dat een mogelijke koper voor het bedrijf zich op het laatste moment had teruggetrokken. Vorige week werd al uitstel van betaling verleend.

De aanbiedingenwebsite met 48 medewerkers kwam in de problemen door een grote brand in een magazijn die in september vorig jaar de voorraad grotendeels verwoestte. Het bankroet betekent ook slecht nieuws voor klanten die al wel hadden betaald voor een bestelling, maar die nog niet geleverd hebben gekregen. Dat gaat ook niet meer gebeuren.

Zij kunnen nog wel een vordering indienen bij de curator, maar staan achter in de rij als het gaat om vergoedingen. De curator onderzoekt de komende weken of er nog een doorstart mogelijk is. Volgens hem hebben zich daarvoor verschillende partijen gemeld.