Doelman Smits tekent nieuw contract bij City FC

Geschreven door Redactie

Doelman Joshua Smits heeft een nieuw éénjarig contract getekend bij Almere City FC. Hij kwam de afgelopen 2 seizoenen nauwelijks in actie vanwege uitéénlopende zware blessures.


Smits brak in de afgelopen 2 seizoenen zowel zijn linker- als zijn rechterarm en liep vorige zomer tijdens de laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart een zware knieblessure op. Het afgelopen jaar revalideerde Smits bij de KNVB in Zeist en is nu fit verklaard. Smits moet bij Almere de concurrentiestrijd aan met Agil Etemadi en Timo Plattel. 


Verder is Jack Austin toegevoegd aan de technische staf van Almere City FC. Hij wordt 2e assistent van hoofdtrainer Robert Molenaar en zal zich verder gaan bezig houden met scouting en wedstrijdanalyse.