Rabobank Almere prijst maatschappelijke betrokkenheid en verlengt

Geschreven door Redactie

De maatschappelijke betrokkenheid van Almere City FC heeft ertoe geleid dat Rabobank Almere het huidige contract verlengt tot medio 2022. 

Rabobank Almere is, samen met Voiceworks B.V., één van de dragende sponsoren van de maatschappelijke tak van de voetbalclub, Almere & The City.

Directievoorzitter Ferry Huurman roemde vrijdag voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC de immer groeiende inmenging van club én spelers met de Gemeente Almere. Onlangs werd de club daarom nog door de gemeente genomineerd voor de Participatiepenning.

Huurman: “Het programma ‘Almere & The City’ vervult een belangrijke maatschappelijke rol in Almere. De projecten sluiten aan bij sociale thema’s waar vitaliteit en sociale cohesie centraal staan voor jong en oud. Deze thema’s passen goed bij de coöperatieve gedachte van de bank. We willen dat nog meer Almeerders kennis maken met de vele activiteiten. Daarom hebben we besloten om de samenwerking met twee jaar te verlengen.”

Onze krant nog niet ontvangen?