Gratis thuisshirt cadeau bij aanschaf seizoenkaart Almere City FC

Geschreven door Redactie

Het is één van de meest fraaie seizoenen uit de geschiedenis van Almere City FC. Niet alleen op het veld, maar zeker ook daarbuiten.

Naar aanleiding van de unieke play-off reeks vorig seizoen stroomden de tribunes vol. Nét geen Eredivisie, maar wel de smaak naar meer… 40.000 supporters vonden deze jaargang inmiddels hun weg naar het Yanmar Stadion en het aantal seizoenkaarthouders verdubbelde bijna.


De tijd is gekomen om samen onze plek in de geschiedenisboeken te claimen! Let’s build this City! 


Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie: ongeacht op welk niveau Almere City FC het komende seizoen speelt moeten we nog meer ‘the talk of the town’ worden. In een nieuw stadion, met een capaciteit van 4.501 supporters, gaan we met jou het avontuur aan om Almere City FC onlosmakelijk te verbinden met onze pioniersstad!

BESTEL VOOR 31 MEI JE SEIZOENKAART…
 …EN JE KRIJGT HET NIEUWE CITY THUISSHIRT TER WAARDE VAN €47,50 GRATIS!

Je kunt je seizoenkaart bestellen via de website van Almere City FC.

Onze Ambassadeurs