Overnachten op het strand of op het water bij Almere Strand

Geschreven door Redactie

Een verblijf in Marina Parcs is het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie aan het water. Marina Parcs biedt unieke accommodaties die verspreid zijn over verschillende jachthavens in en nabij Amsterdam. Marina Parcs biedt u de rust van het leven op het water in combinatie met het bruisende stadsleven van Amsterdam.


Van een unieke accommodatie in een aantrekkelijke Havenlodge voor 6 personen tot een uniek verblijf in een tiny wagon voor 2 personen. Of wat dacht u van een verblijf op de oudste woonboot van Nederland? De Havenlodges bevinden zich op de aanlegsteigers tussen de jachten en de tiny wagons hebben een prachtig uitzicht op het Markermeer. Heeft u altijd al de nacht aan het water willen doorbrengen? Dan heeft Marina Parcs de perfecte accommodatie voor u.

U heeft het ideale "vrije" vakantiegevoel, gewoon in Ons mooie Almere!

Marina Parcs biedt de volgende mogelijkheden:

Havenlodges 

Overnachten in een compact en compleet uitgerust ‘appartement’, drijvend op het water. Bekijk de havenlodges in Amsterdam, Naarden en Lelystad!

Tiny wagons

Wilt u avontuurlijk verblijven in deze stoere wagen op wielen met een eigen terras? De tiny wagons zijn geschikt voor 2 personen. Bekijk en boek online.

Safaritenten

Ingerichte tent huren bij Marina Parcs, kamperen achter een duinlandschap aan het Markermeer. Wakker worden in een verblijf naar keuze. 

Woonboot De Zwerver

De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland. Het schip is gebouwd in 1900 op scheepswerf De Vlijt in Oude Wetering. 

Waterbubbels

Marina Parcs biedt diverse bijzondere overnachtingsmogelijkheden op én aan het water zoals deze waterbubbels voor 2 personen. Neem een kijkje!

Chalets

Bij Marina Parcs in Almere kunt u voor uw volgende vakantie of weekendje weg een chalet aan het water huren. Geniet van de waterrijke omgeving!

Bekijk meer informatie over deze fantastische strandvakanties op de website van Marina Parcs!


Onze Ambassadeurs