Seminar 'Van Pijn Naar Succes' door Ons Almeerse Pascal Fredrik

Hoe kan je pijn omzetten naar succes? Tijdens dit energieke theaterseminar krijg je daar antwoord op. Met 'Special Guest'... Jasmine Sendar.

Verlang jij ook naar meer geluk of succes in je leven? Of dat nou is met je carrière, je gezondheid, je financiën of in je relaties... Het zijn allemaal vormen van pijn die we allemaal kennen of weleens hebben gehad. Tijdens dit theaterseminar neemt Pascal Fredrik je mee op ontdekkingsreis waarbij jou handvatten en bewezen strategieën worden uitgereikt om die vormen van pijn om te zetten in succes!


Wie is Pascal Fredrik?


Motivational Speaker, Trainer, Presentator, Coach en Ondernemer 

  • Founder & Managing Director van Speaker's Night Productions
  • Gecertificeerd NLP Practitioner
  • Gecertificeerd Professioneel Trainer
  • Geregistreerd bij Nederlands grootste sprekersbureau Speaker's Academy
  • Expert op het gebied van drijfveren, houding en gedrag door ruim 10 jaar ervaring als Recruiter bij Nederlands grootste bedrijven
'Hij wekt een intense innerlijke kracht op bij mensen op en helpt je aan ongekend zelfvertrouwen!'


Een leven vol vreugde, liefde en vervulling! 


Bij dit unieke theaterstuk zal je antwoord krijgen op de vraag 'waarom doe ik wat ik doe?'. Vervolgens neemt Pascal je mee in hoe je de gewenste verandering in gang kan zetten om het succes te bereiken waar je naar streeft. 


Kom en doorbreek de ketenen die jou beperken in het realiseren van je dromen en leef het leven waar je verlangt! Naast zijn persoonlijke ervaringen en inzichten zal Pascal ook delen wat hij leerde bij de seminars van Tony Robbins en hoe hij dat vervolgens succesvol in praktijk heeft gebracht. 


Special Guest is actrice Jasmine Sendar, bekend van o.a. Onderweg Naar Morgen, Spangen en Costa! Zij deelt een inspirerend persoonlijk verhaal over haar weg van pijn naar succes.

Boek je tickets voor dit mooie seminar via Eventbrite.