Uitbreiding blauwe zone in Staatsliedenwijk

Geschreven door Redactie

De Staatsliedenwijk kent een hoge parkeerdruk. Vanwege de ligging vlakbij het stadscentrum en het bus- en treinstation Almere Centrum parkeren werknemers, winkelend publiek, forenzen en bezoekers graag hun auto in de wijk.


Het college van Almere heeft besloten om de bestaande blauwe zone (parkeerschijfzone) in het noordelijk deel van Staatsliedenwijk uit te breiden tot aan de Randstaddreef. Vanaf 1 september 2019 geldt de blauwe zone voortaan ook in de:


  • Clemenceaustraat
  • Spaakstraat
  • Indira Gandhistraat
  • Golda Meirstraat
  • Churchillweg (met uitzondering van het deel betaald parkeren)

De blauwe zone is geldig van ma-wo van 9-22 uur en do-za van 9-24 uur en op zondag van 12-17 uur. Met een parkeerschijf kunt u 1 uur parkeren.


De bewoners en bedrijven zijn per brief geïnformeerd

Onze Ambassadeurs