Getuigen gezocht zware mishandeling Almere Centrum

Geschreven door Redactie

De politie is op zoek naar getuigen van de zware mishandeling afgelopen weekend. Het 27-jarige slachtoffer uit Hillegom werd zwaar mishandelt in het centrum van Almere. De politie is na de mishandeling direct een onderzoek gestart en heeft omstanders gehoord. Ook hebben zij de camerabeelden al uitgekeken. 

Het slachtoffer liep in de nacht van vrijdag 2 augustus op zaterdag 3 augustus samen met een vriend op de Koetsierbaan. De twee kwamen vanaf een poolcentrum en waren onderweg naar het station. Het slachtoffer is tussen 01.30 en 02.10 mishandeld door twee mannen. Bij deze mishandeling raakte hij gewond aan zijn hoofd en de man heeft dan ook aangifte gedaan.

Het slachtoffer kan zich niet veel herinneren van het voorval en de politie wil graag weten of er mensen zijn die gezien hebben wat er gebeurd is of wat de aanleiding van de mishandeling is geweest. De twee daders hadden een blanke huidskleur. Een van de daders droeg een opvallende roze jas, een zwarte trainingsbroek en zwart/witte sneakers. Ook had hij een zwart tasje om die hij kruislings droeg. De tweede man droeg een zwarte jas met een bontkraag eraan en een zwarte broek.

Heeft u meer informatie over dit incident of kent/herkent u de verdachten op basis van het genoemde signalement? Bel dan met de politie 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Onze Ambassadeurs