Disney komt met remakes bekende films voor Disney+

Geschreven door Redactie

Disney heeft aangekondigd om nieuwe versies van diverse films te gaan maken voor Disney+, een streamingdienst die gelanceerd wordt in de Verenigde Staten in november. Dat melden verschillende Amerikaanse media. 

Zo maken ze een nieuwe versie van de kerstklassieker Home Alone, over een jongetje dat per ongeluk alleen thuis blijft en het opneemt tegen twee inbrekers. Ook komen er nieuwe versies van de succesvolle familiefilms Cheaper by the Dozen en Night at the Museum. Deze films zijn onderdeel van 20th Century Fox (tegenwoordig 21st Century Fox) die afgelopen maart door Disney werd overgenomen voor 71 miljard dollar.

Wat de nieuwe titels van de Disney films of series zullen worden is nog onduidelijk. Er zijn ook nog geen acteurs of regisseurs aangekondigd. Disney is al langer bezig met het ‘rebooten’ van populaire klassiekers. Er verschenen zo recentelijk liveaction versies van Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King. Komende tijd zullen er nog meer films uitkomen zoals Mulan en The Little Mermaid, waar Disney fans om staan te popelen.

De nieuwe streamingsdienst zal waarschijnlijk in 2020 in Nederland verschijnen.


Onze Ambassadeurs