Over 3 weken de nieuwe krant van Almere op de deurmat!

Geschreven door Redactie

In het weekend van 31 augustus wordt de eerste editie van onze maandelijkse huis-aan-huiskrant in Almere bezorgd! Momenteel zijn wij druk met de laatste voorbereidingen en komt ook de sluitingsdatum waarop iedereen het nieuws mag aanleveren steeds dichterbij. Stuur voor 17 augustus jouw nieuws in voor in de krant.

De krant Ons Almere wordt een krant voor, maar vooral door Almere. Dat betekent dat iedereen nieuws mag insturen via redactie@onsalmere.nl. Dit mag zowel commercieel, als niet commercieel zijn, zolang het maar interessant is voor Almere om te lezen. De redactie maakt een selectie uit alle berichten en op die manier wordt de krant samengesteld. Interessante berichten die de krant niet halen worden natuurlijk wel op ons platform geplaatst.

De maand vooruit blikken

Het is de bedoeling dat we de maand vooruit gaan blikken. Eind augustus ligt de "september-editie" bij iedereen op de deurmat en daarin vertellen wij wat er allemaal in september staat te gebeuren. Dit kan gaan over leuke evenementen, nieuwe gelegenheden, maar ook over nieuwe initiatieven, achtergrondinformatie, etc. Kortom, leuk nieuws dat de Almeerse inwoners interessant zullen vinden.

Opbouw van de krant

De krant zal bestaan uit verschillende katernen, waarbij ieder katern zijn eigen informatie biedt. De katernen zijn:

  • Verschillende stadsdelen (Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort / Duin, Almere Hout / Nobelhorst);
  • Auto & Verkeer;
  • Beauty & Lifestyle;
  • Circulaire Economie;
  • Cultuur uitgelicht (iedere maand een andere cultuur, bijv. Griekenland, Suriname, Polen, etc.);
  • Eten & Drinken.

Naast de bovengenoemde katernen besteden wij natuurlijk ook aandacht aan andere zaken zoals kunst & cultuur, sport, muziek, interviews, columns en nog veel meer!

Wij kunnen niet wachten tot het moment dat de krant bij iedereen op de deurmat ploft!