Aanhoudingen voor zware mishandeling Almere

Geschreven door Redactie

De politie heeft twee mannen uit Almere aangehouden die ervan worden verdacht een 27-jarige man zwaar mishandeld te hebben in het centrum van de stad.


De mishandeling gebeurde in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 augustus. Het slachtoffer liep samen met een vriend naar het station toen hij werd aangevallen. De aanleiding is onduidelijk. Hij werd met één klap bewusteloos geslagen en daarna bleven de daders tegen zijn hoofd en lichaam trappen. Daarbij liep het slachtoffer een gebroken neus, gebroken tanden, gekneusde ribben en een gescheurde lip op. 


De politie is de twee verdachten op het spoor gekomen met behulp van camerabeelden en getuigen. Ook al zijn er nu twee aanhoudingen gedaan, de politie vraagt getuigen waar nog niet mee gesproken is zich te melden.