Twee dagen geen treinverkeer vanaf Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Door werkzaamheden aan het spoor is het treinverkeer tussen Flevoland en de richtingen Amsterdam en Naarden-Bussum vanaf woensdag flink ontregeld. Een gedeelte van de reis zal per NS-bus afgelegd moeten worden. Vanaf de stations Almere Muziekwijk en Almere Poort rijden helemaal geen treinen, ook niet richting Almere Centrum.

Aangezien het reisadvies per dag verschilt adviseert de NS reizigers om elke dag hun reis te plannen in de NS-app of via de website van het bedrijf. 

Vanaf vrijdag beginnen de treinen weer beperkt te rijden. In de richting van Naarden-Bussum vertrekt dan twee keer per uur een trein. Hetzelfde geldt voor de richting van Amsterdam. 

Spoorbeheerder ProRail vernieuwt de komende weken sporen, seinen, bovenleidingen en gaat wissels verwijderen of vervangen. Ook wordt een onderdoorgang voor wandelaars en fietsers aangelegd bij het Naardermeer. 

Maandag 26 augustus moeten alle werkzaamheden klaar zijn. Tot die tijd moeten reizigers rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 45 minuten.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.