Kom naar de bruisende Havenkom!

Geschreven door Redactie

Van 15 tot en met 31 augustus is het centrum van Almere Haven dé beste vakantiebestemming die je kunt bedenken. Vraag je je af: wat doen we vandaag? Dan is het antwoord dichtbij!

Alle ondernemers van Havenkom, winkelstraten, Markt en Brink zetten, samen met bewoners, drie weekenden lang het het centrum van Almere Haven in vakantiesfeer. Van donderdag tot en met zondag is er van alles te beleven van de Brink tot aan de Havenkom.

Rek en strek je helemaal uit tijdens een yogasessie in de Havenkom, bekijk een film in de buitenlucht op de Markt, daag je vrienden uit voor een potje jeu de boules, laat je talent zien op het Open Podium, leer verhalen kennen van échte locals en ga he-le-maal uit je dak tijdens het Pleinfeest op de Brink! Of ga langs alle horecaondernemers in de Havenkom, drink de lekkerste biertjes op een terras, proef hét Zomer in Haven ijsje bij Ijssalon Mariola, doe mee met een Kaas- & Bierproeverij bij de Kaasmakerij en ontdek hoe creatief Almere Haven is tijdens de Makers van Almere - Kunstmarkt!

Kijk voor meer informatie op de website www.zomerinhaven.nl of volg de evenementen op Van Loof.

Voor sommige evenementen kun je je aanmelden door een gratis ticket te bemachtigen!


Onze Ambassadeurs