Ruben Anthony releast vrijdag een nieuwe single!

Geschreven door Redactie

Aankomende vrijdag releast Almeerse zanger Ruben Anthony een nieuwe single: Never Stop Lovin'.

Ruben lanceerde vorige maand ook zijn nieuwe single 'Always On My Mind', met momenteel meer dan 66 duizend streams op te teller van Spotify .

Over Ruben Anthony

Ruben is geboren op de Caribische eilanden van Curaçao en begon met zingen en dansen toen hij al zeven jaar oud was.

Op zijn vijftiende begon hij met zijn eerste optreden op de Nederlandse televisie voor het Miss Beautiful Black Pageant. Op zijn achttiende verhuisde hij naar Amsterdam en was hij geaccepteerd bij de Theater School. Na zijn school begon Ruben te touren met bekende zangers als Ruth Jacott, Enrique Iglesias en Mr. President.  

Ruben releasde zijn eerste album in 2006. Zijn single 'Be My Lady' had de hitlijsten gevonden en werd nummer vijf van Oostenrijk. Na zijn album bleef hij in de muziek en kwam hij met nog twee nieuwe albums 'In My Room en 'Take It All'. Tevens deed Ruben in 2019 mee aan The Voice of Holland en kwam bij Team Anouk terecht.  

Momenteel is Ruben druk bezig met zijn nieuwe album 'Blue Light Frequency' die gebasseerd is op zijn reizen om de wereld en de mensen die hij tijdens het reizen had ontmoet. Deze herfst gaat Ruben op tour met zijn nieuwe show My World in 22 Songs - The Blue Light Frequency Experience.  

Ruben is momenteel trotste inwoner van Almere.

Always on my mind

Beluister in onderstaande video zijn nieuwste single.


Beluister Ruben Anthony ook op spotify! Klik hier om doorverwezen te worden. 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.