Zomeraanbiedingen bij BeautyVal!

Geschreven door Redactie

BeautyVal heeft leuke zomeraanbiedingen. Kom langs beleef het zelf! 

Nu alle resterende zon-producten van Cenzaa nu met 40%!! KORTING!


Over BeautyVal 

BeautyVal werkt uitsluitend met de heerlijke kwalitatieve producten van Cenzaa. Een 100% Nederlands merk en werkt met een hoge dosering werkstoffen die grenzen aan het medische. Cenzaa is een merk met hoogwaardige werkstoffen om zo maximale huidverbetering te bereiken, en dat merk je! Een behandeling bij BeautyVal is een treatment voor body & soul. Alle producten van Cenzaa voelen heerlijk zacht aan en zitten vol met vitamines en antioxidanten. Prettig om je dag mee te beginnen of je dag mee te eindigen.


De zomeractie 

Deze Cenzaa zonbeschermingsproducten laten je zonder zorgen genieten van de zon, zodat deze elke dag een glimlach op je gezicht tovert!

-
Silky aftersun: van €25,95 NU VOOR €15,57!
- Smart sun control factor 30: van €29,95 NU VOOR €17,97!  
- Sunshine facial protection: van €39,95 NU VOOR €23,97!

Ga je nog lekker weg naar een zonnig oord? Of wil je alvast je voorraad aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding!
 


Afspraak inplannen 

Je kan bij BeautyVal terecht voor een manicure, pedicure, waxafspraak en wenkbrauwstyling. Tevens kun je genieten van heerlijke wellness- en schoonheidsbehandelingen die uitgevoerd worden met dé kwaliteitsproducten van Cenzaa. Bij Beautyval ben je verzekerd van schoonheid, rust en ontspanning. Een écht moment voor jezelf!


Wil je meteen een afspraak maken bij BeautyVal? Klik dan hier. Liever eerst wat meer informatie lezen? Klik dan op deze link. Wil je eerst de producten uitproberen? Neem dan contact op met 06-82160337 of mail naar info@beautyval.nl. Let op: OP=OP❗️