Goselink opnieuw in basis bij City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC start vrijdagavond opnieuw met de jonge aanvaller Jelle Goselink in de basis. Hij speelt tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong PSV.


Goselink mocht vorig week in de uitwedstrijd tegen Roda JC (1-1) zijn debuut maken in het betaald voetbal. Bovendien tekende het talent afgelopen maandag zijn eerste profcontract in Almere. 


Goselink vormt vrijdagavond samen met de jonge Engelse aanvaller Shayon Harrison de aanval van de Almeerders, omdat Thomas Verheydt licht geblesseerd uit de wedstrijd tegen Roda JC is gekomen. Verheydt begint vermoedelijk op de bank tegen de talenten van PSV. Ook Stijn Meijer, de spits van vorig seizoen, moet tegen Jong PSV op de bank plaatsnemen. 


Trainer Molenaar kan tegen Jong PSV geen beroep doen op Dico Koppers. De linksback heeft een blessure aan zijn hiel opgelopen. Koppers wordt in de basis vervangen door Delvechio Blackson. 


Vermoedelijke opstelling Almere City FC: Smits, Van Vlerken, Balker, Mirani, Blackson, Loen, Vossebelt, Kip, Hunte, Goselink en Harrison.

Onze Ambassadeurs