Volgende week duidelijkheid over vergoeding Forever Young-kaartje

Geschreven door Redactie

Ouderen die een kaartje hebben gekocht voor het afgelaste Forever Young Festival in Almere, horen waarschijnlijk volgende week of ze hun geld terugkrijgen. Zo'n 3000 belangstellenden kochten een kaartje van 12,50 euro.

De organisatie hoopt hen dat bedrag terug te betalen, maar zeker is dat nog niet. Dat hangt af van financiële afspraken die de organisatie momenteel maakt met leveranciers en sponsoren.


In een mail aan mensen die kaarten hadden gekocht zegt de organisatie dat de belangstellenden die het geld niet terugvragen, in de toekomst een kaartje krijgen voor een nieuw festival als dat er komt. 


Naast een kaartje konden belangstellenden voor 25 euro ook lid worden van een speciale club. Daarvoor kregen ze toegang tot het evenement en verschillende aanbiedingen. Ook voor deze personen is het nog onduidelijk of ze het volledige bedrag terugkrijgen nu het festival is afgelast. 


Afgelopen week werd duidelijk dat het Forever Young Festival op 21 augustus in Almere niet doorgaat. Dat heeft te maken met tegenvallende kaartverkoop. Dit jaar zou er voor het eerst entree worden geheven. In 2017 en 2018 was het evenement gratis. Er kwamen toen in totaal 16.000 bezoekers.